Muutoksia jäsenmaksulaskutuksessa

KITI-järjestelmän laskutustavan valintaominaisuutta on päivitetty.

KITI:in on luotu valintaikkuna, joka tulee esiin jokaiselle KITI-järjestelmään kirjautujalle seuraavalla kirjautumiskerralla. Valintaikkuna tulee toimintaan tämän päivän aikana.

Valintaikkunassa KITI pyytää valitsemaan laskutustavan jäsenmaksulaskulle. Laskutustavan valinta on pakollinen eli Jatka-painike aktivoituu sen jälkeen, kun jokin laskutustavoista on valittu. Samassa ikkunassa KITI pyytää myös tarkistamaan/päivittämään järjestelmään ilmoitetun puhelinnumeron sekä sähköpostiosoitteen.

Huomioittehan, että nousseiden postituskulujen vuoksi tästä eteenpäin liiton toimesta paperisena lähetettäviin jäsenmaksulaskuihin lisätään 5 euron laskutuslisä. Paperiset jäsenmaksulaskut lähetetään aikaisintaan tammikuun lopussa ja niiden lähetykseen asti myös paperilaskun laskutustavaksi valinneilla on mahdollisuus maksaa jäsenmaksulaskunsa KITI:n verkkomaksupalvelussa ilman tuota edellä mainittua laskutuslisää. Laskutuslisä lisätään laskuihin paperisten laskujen luomisen yhteydessä. Tämän jälkeen jäsenmaksulaskua ei ole mahdollista maksaa ilman laskutuslisää.

RiiUA:n hallitus

Tapahtumat

Mitä RiiUA:ssa tapahtuu?

Tilaa RiiUA:n uutiskirje niin saat tietoa, mitä seurassa tapahtuu ja voit osallistua toimintaan kiinnostuksesi mukaan. 

Liity seuraan

Liittyminen on helppoa.
Soita Riku Bitterille P. 0400 564255
tai jätä viesti alla olevalla lomakkeella.