Karting

Karting – kaikkea juniorien harrastuksesta formuloiden huipulle

Karting on nuorisourheilun ykköslaji ja se tarjoaa nuorille mahdollisuuden luoda peruspohjaa ja harjoitella taitojaan autourheilua varten. Kyseessä on myös aito kilpaurheilulaji, jossa voi kehittää uraa iästä riippumatta.

Kartingissa ajetaan FIA:n maailmanmestaruudesta, joten se tarjoaa loistavat mahdollisuudet kehittyä lajin sisällä. Karting on nopeatempoinen ja haastava laji, joka tekee siitä myös erittäin mielenkiintoisen seurattavan katsojille.

Suomessa on yli 50 ulkorataa ja sisäkarting-halleja ympäri maata, joten lajin pariin on helppo päästä. Karting-auton ajamisen voi aloittaa jo hyvin nuorena. Pojat ja tytöt ajavat kilpaa samoissa luokissa.

Muun muassa suomalaiset formulakuljettajat Valtteri Bottas, Kimi Räikkönen ja Heikki Kovalainen ovat aloittaneet uransa kartingista. Laji sopii niin ammattilaisille kuin harrastajillekin ja menestyminen vaatii urheilijamaisen elämäntavan.

Lue lisää Kartingista

Tapahtumat

  • RiiUA:n kevätkokous 6.5.2023

    RiiUAn kevätkokous lauantaina 6.5.2023 klo 15 RiiUA:n toimisto, Kynttilätie 6, Riihimäki Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat
  • Kokeilemaan autosuunnistusta

    Riihimäen Urheiluautoilijat järjestää autosuunnistukseen tutustumisen sunnuntaina 7.5.2023 klo 13-14 Granitin aukiolla. Järjestämme opastuksen autosuunnistukseen karttojen tutkimisella, ajomääräyksen lukemisella sekä yleisellä…

Mitä RiiUA:ssa tapahtuu?

Tilaa RiiUA:n uutiskirje niin saat tietoa, mitä seurassa tapahtuu ja voit osallistua toimintaan kiinnostuksesi mukaan. 

Liity seuraan

Liittyminen on helppoa.
Soita Riku Bitterille P. 0400 564255
tai jätä viesti alla olevalla lomakkeella.