Autosuunnistus – kausi käyntiin

Autosuunnistuksen SM-sarjan 2023 ensimmäinen osakilpailu ajettiin 4.3. Porvoon-Pornaisten alueella. UFAK-Lenkki 60 vuotta -nimellä ajettu kilpailu oli nimensä mukaisesti järjestävän seuran UFAK:in juhlakilpailu. Kisa oli tarkoitus järjestää jo 18.2. mutta leuto talvi vaikeutti kilpailun järjestämistä ja kisaa siirrettiin maaliskuulle.

RiiUA:n edustajat hyvässä vauhdissa UFAK Lenkillä

Autosuunnistuksen korkeimmassa M-luokassa RiiUA:ta edusti kartanlukijana Riku Bitter, kuljettajanaan AAU:n Veli-Matti Lundahl Toyota RAV 4:llä. He sijoittuivat SM-luokassa hienosti kolmanneksi.

SM:n A-luokassa RiiUA:n kuljettaja Olli Riihi ajoi komeasti kakkos-sijalle kartanlukijansa Antti Nousiaisen kanssa.

SM-luokkia alemmassa CUP-luokassa RiiUA:n kuljettaja Mika Salo ja kartanlukija Eemi Salo sijoittuivat Subaru Imprezallaan luokan viidenneksi.

UFAK Lenkki 60 -kilpailun luokkakohtaiset tulokset

Tutustu autosuunnistukseen ja lähde mukaan

Autosuunnistus on helppo aloittaa. RiiUA:ssa on lajin osaamista ja apua aloittamiseen tarjolla. Kanta-Hämeen aluella järjestetään vuosittain harjoituskilpailuja, joista on helppo aloittaa. Harjoitusajoissa ei vaadita edes seurojen jäsenyyksiä tai tutkintoja. Aloittaa voi lähes millä tahansa katsastetulla autolla.

RiiUA ja muut Kanta-Hämeen seurat järjestävät vuosittain Kanta-Hämeen autosuunnistussarjan, joka on mainio mahdollisuus päästä lajiin sisään.

Kanta-Hämeen autosuunistussarjaan osallistumista suositellaan laajemminkin. Lue UFAK:in kilpailun valmisteluista ja autosuunnistuksen aloittamisesta Itäväylä -lehden artikkelista.

Kysy lisää autosuunnistuksesta RiiUA:n Mika Salolta.
mika@mikasalo.fi
P. 040 728 4933

Tapahtumat

  • Ralli SM-kausi 2024 avataan tammikuussa Riihimäellä

    Ralli SM-kausi 2024 avataan tammikuussa Riihimäellä Vaikka ralli SM-kauden 2023 ratkaisut ovat vasta vajaan neljän viikon kuluttua edessä Kokkolassa, kauden…

  • Tule kokeilemaan rallisimulaattoria

    Rallisimulaattoria kokeilemaan keskiviikkoisin Tule kokeilemaan rallisimulaattoria maksutta RiiUA:n kerhoiltaan, opastamme alkuun. Olet tervetullut tutustumaan lajiin ja kerholaisiin vaikka et olisi…

Mitä RiiUA:ssa tapahtuu?

Tilaa RiiUA:n uutiskirje niin saat tietoa, mitä seurassa tapahtuu ja voit osallistua toimintaan kiinnostuksesi mukaan. 

Liity seuraan

Liittyminen on helppoa.
Soita Riku Bitterille P. 0400 564255
tai jätä viesti alla olevalla lomakkeella.